Matematik

Pleaseee.. haster!!!

08. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

I en sekskant er der indtegnet en trekant. Ved treksntens længde står der: r=20 cm , og sekskanternes længde er også 20 cm

Jeg skal nu beregne højden , den kan beregnes ved hjælp af denne formel..:

h^2=r^2-a^2

h er højden i trekanten

r er radius i cirklen

a er en halv sidelængde i sekskantne

beregn højden h

Så har jeg sagt h^2=20^2-10^2

h^2=300

√300) når jeg taster det ind, kommer der til at stå 10√3 (er det så svaret eller hvad, så har jeg jo stadig ikke fundet højden..


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af mathon

h = 10√(3) er det nøjagtige tal

10√(3) ≈ 17,32


Svar #2
08. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Så højden er 17,32 cm??


Skriv et svar til: Pleaseee.. haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.