Matematik

Ligninger???

08. november 2009 af MilleHHH (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Vil I ikke hjælpe mig med denne ligning??

7x+4-2x = 3x+10

og så forstår jeg ikke dette: Hvor meget er 15 i forhold til 150

HJÆLP!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af MN-P (Slettet)

1)

træk sammen

træk 3x fra på begge sider af =

træk 4 fra på begge sider af =

divider med 2 på begge sider

2)

15/150 = 1/10


Svar #2
08. november 2009 af MilleHHH (Slettet)

Øhh?

Bare sig hvad det gir, så kan jeg godt selv finde ud af det :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af MN-P (Slettet)

Du må selv regne din opgave og du har fået hjælp


Svar #4
08. november 2009 af MilleHHH (Slettet)

Jamne jeg forstår ikke den måde du skriver det på?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2009 af MN-P (Slettet)

7x+4-2x = 3x+10

5x+4 = 3x+10

5x+4 -3x = 3x+10 -3x

2x+4=10

2x+4-4 = 10-4


Skriv et svar til: Ligninger???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.