Matematik

Tidsafsætning Hjælp!

08. november 2009 af Jeppe226 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har fået en opgave jeg ikke forstår.

"Til folkeskolens afgangsprøve skal der regnes 50 opgaver på 1 time. Hvor mange sekunder er der til hver opgave?"

Svar hurtigt! Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af Yow! (Slettet)

60 min / 50 opg = ?????


Svar #2
08. november 2009 af Jeppe226 (Slettet)

Ja. Og så skal jeg finde ud af hvor mange sekunder der er pr. opgave#1

60 min / 50 opg = ?????


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. november 2009 af SuziihShakur (Slettet)

først siger du at 1 time = 60 min.

så deler du det med 50 --> 60/50 = 1,2 min --> så regn det i sek.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2009 af Yow! (Slettet)

så siger du

(60 min / 50 opg = ????? min

????? min * 60 sek =....... sek


Svar #5
08. november 2009 af Jeppe226 (Slettet)

Mange tak allesammen. Har fundet svaret! Det er 72 sekunder. Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2009 af Yow! (Slettet)

lige præcis...


Skriv et svar til: Tidsafsætning Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.