Matematik

mat hjælp...

08. november 2009 af Knaas (Slettet)

gider nogen af jer lige kig, om det jeg har lavet er rigtig :S... ??

Opgave 328
Bestem F’(x) til grafen for f(x) = 4x/x2+1 i punkterne (0,f(0)) og (1,f(1))
 

F’(x) = 4x/x2+1
(f/g)^' (x0)=(f^' (x)·g(x0)-f(x0)·g^' (x0))/(g(x0) )^2

H(x) = 4x/x2+1 = f(x)/g(x)

f(x) = 4x og  f’(x) = 4
g(x) = x2+1 og     g’(x) = 2x


H’(x) = (4·(x^2+1)-4x·2x) / (x^2+1)^2

Hældning til tangenten for i punktet (0,f(0))

H’(0) = (4(0^2+1)-(4·0)·(2·0))/(?(0?^2+1)^2 ) = 4

Hældning til tangenten i punktet (1,f(1))

H’(1) = (4(1^2+1)-(4·1)·(2·1))/(1^2+1)^2 = 0
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af MN-P (Slettet)

Du roder noget i f ogF med og uden '


Skriv et svar til: mat hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.