Engelsk

rettelse af engelsk stil

16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)
Hej.

Jeg sidder lige og er i gang med en engelsk stil. Ville høre om der evt. var nogen, der gad rette den igennem, når jeg blir færdig ? Om nogle timer ?

Skal aflevere i morgen og vil utrolig gerne have en god karakter.

Håber der er en venlig sjæl derude.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2005 af Nathalie92 (Slettet)

Hej..

Jeg kan godt kigge på det...

Svar #2
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

Meget pænt af dig men ved ikke om du kan rette noget ? Kan se at d går i 7. klasse ? Jeg går i 3.g og har engelsk på A nivaeu.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

send den til [email protected], så vil jeg prøve at give mit besyv med.


Svar #4
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

alletiders. sender den nu så.

Det er lige knapt 800 ord. er ikke helt færdig nemlig.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

Kan du ikke lige sende den til [email protected] i stedet for. Jeg tror ikke den på ofir gider at komme frem.

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

fint nok. har fundet den. Du får svar om to til tre timer vil jeg regne med. Ok?

Svar #7
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

hej. du kan bare sende den tilbage til samme adresse ikke. Mange tak igen :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2005 af Nathalie92 (Slettet)

Ved godt jeg går i 7..
Men har boet syv år i england...
Og kan se at der er mange herinde som går i gymnasiet som er meget værre til engelsk end jeg er! Og jer understreger skam VÆRRE!

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. januar 2005 af Nathalie92 (Slettet)

Men må jeg ikke bare læse den så?
Hvis jeg må send den til [email protected]!

Brugbart svar (0)

Svar #10
16. januar 2005 af Louise1985 (Slettet)

Du må da meget gerne rette den, hvis du mener du kan.

Slap helt af, det var ikke surt ment, synes bare der var en væsentlig forskel på vores niveauer:)

Jeg sender den til dig nu så.

Brugbart svar (0)

Svar #11
16. januar 2005 af Nathalie92 (Slettet)

Jeg ved det godt...
Det var heller ikke personligt ment, har bare hørt dt et par gange :P

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. januar 2005 af Nathalie92 (Slettet)

har du sendt den?

Brugbart svar (0)

Svar #13
16. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

Jeg bliver nødt til at postere mine rettelser herinde hvis det er i orden. Jeg kan ikke sende den tilbage.

Svar #14
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

vil du så ikke prøve en anden adresse ?

[email protected]

Svar #15
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

ellers bare skrive selve rettelserne her.

Vil helst ikke have at du lægger det hele herind, da flere fra min klasse kender sitet

Brugbart svar (0)

Svar #16
16. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

Tjek din mail. Altså den gamle du gav mig. Jeg tror der er kommet adskillige af den samme igennem nu. Sig lige hvis de er kommet frem.

Svar #17
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

Er modtaget.

Takker mange gange.

Natalie har sendt dig en forkert udgave hvor der mangler noget. sender en ny li om lidt

Svar #18
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

Nu har jeg set dine rettelser igennem Fingersen og har lige nogle spørgsmål.

8: acts …. = acts differently…. INTO

Hvad mener du ?

11: unafraid of everything = fear nothing (at all), måske fact i stedet for real life for at bevare ordspillet

altså skal jeg skrive facts ?

15: …which is very noticeable… = Prøv at starte sætning adverbielt  Noticeably/Remarkably/Incredibly og så et komma.

Ved ikke hvordan du vcil have, at jeg skal omskrive den ?

17: He remembers…. = He remembers how bored he was when other boys kept talking about….Så et punktum. Start sætningen med However og et komma bagefter

Sådan ? det lyder skørt ?
However, when a boy made a mistake in his grammar



Takker for hjæplen. det var meget grundigt ! Tak.

Brugbart svar (0)

Svar #19
16. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

8: bare erstat into med inside
11: Bestemmer selv om du vil skrive det, real life er også ok. Man skriver normalt bare fact og fiction, men det er ok at gøre det på din måde.
12: Du kan starte sætningen med noticeably og så få den til at lyde sådan her:

Noticeably, he does not even remember his family.

Kan også bruge de andre ord jeg har skrevet hvis du vil betyde alvorligheden i dette her endnu mere.

13: He remembers how bored he was when other boys kept talking about Mantle and Mays. However, when a boy made a mistake in his grammer, Anders felt good.

Ved at konstruere sætningen på den måde undgår du at bruge "but" som bliver brugt andre gange i stilen. Altså varierer sprogbruget lidt. Derudover forkorter du også sætningen markant i forhold til den tidligere hvor but bliver but står som koordinerende bindeled i sætning og forlænger den uhensigtsmæssigt.


Svar #20
16. januar 2005 af studerende19 (Slettet)

tak. Det lyder godt. 8'eren forstår jeg nu stadig ikke ? Jeg har jo hverken brugt inside el. into i min sætning ?

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.