Matematik

Hej

10. november 2009 af heena- (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har fået en opgave i trigonometri, kan nogen hjælpe mig med det.

Beregn vinklerne i trekant ABC, når siderne er a = 12, b = 17 og c = 22.
 

I trekant ABC er A = 41°, b = 3,41 og c = 5,83. Find de ukendte størrelser
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2009 af Yow! (Slettet)

er de rette????


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2009 af MN-P (Slettet)

Det må være to forskellige opgaver, det er lidt svært at se.

Brug cosinusrelationerne til at finde de manglende størrelser


Svar #3
11. november 2009 af heena- (Slettet)

ja det to forskellige opgaver
 

tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. november 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: Hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.