Matematik

Matematik A opg

10. november 2009 af kjbkjef (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kunne vise hvordan man laver denne opg. på forhånd tak ..

På figuren ses graferne for funktionerne 

f(x)=x4-4x2+3 og g(x)=x2-5

linjen med ligningen x=k, skærer de to grafer i hhv. P og Q Bestem k så længden |PQ| bliver mindst


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

P = (k, f(k)) Q = (k , g(k)) Brug Phytagores, dan funktionen h(k) = ..., differentier og find mindsteværdien


Svar #2
12. november 2009 af kjbkjef (Slettet)

hvordan det?


Skriv et svar til: Matematik A opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.