Matematik

Længden fra havn c- A

12. november 2009 af andreasnn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.....

Jeg kan ikke komme igang med min opgave..

vedhæftede opgave 3..

opgaven lyder: Beregn, hvor langt skibet skal sejle, hvis der sejles direkte fra havn C hjem til havn A,

På forhånd tak


Svar #1
12. november 2009 af andreasnn (Slettet)

her er opgaven

Vedhæftet fil:Aflevering 4 opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2009 af MN-P (Slettet)

Jeg kan ikke læse docx-filer gem i et andet format, hvis du vol have hjælp fra mig


Svar #3
12. november 2009 af andreasnn (Slettet)

Laver det lige om :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2009 af maddse (Slettet)

Trekan ABC er retvinklet så start med Pythagoras |AB| 2 + |BC|2 = |AC|2


Svar #5
12. november 2009 af andreasnn (Slettet)

Tak !!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2009 af MN-P (Slettet)

R(x)=x*|BC|

|AM|=10

(1/2|BC|)2+x2=102⇒|BC|=(2*√102-x2)  indsættes i R(x)


Skriv et svar til: Længden fra havn c- A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.