Matematik

LIIGNINGER !

12. november 2009 af MullehPigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

heej derude :D
Jeeg skal lave 2 opgaver, de lyder således, håber virkelig der er nogeen der kan hjæælpe mig.

a. Løs for k=2 ligningen x2-x-k=0
her har jeg fået mine x'er til 2 og -4

b. For hvilke værdier af k har ligningen ingen løsninger?
 PLEASE HJÆÆLP ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af Alkymisten (Slettet)

b) k=-3 v k=1


Svar #2
12. november 2009 af MullehPigen (Slettet)

jaamen hvordan ,: s


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2009 af XiphiasFO (Slettet)

jeg tror du skal bruge formlen der hedder:

b^2-4*a*c < 0 (= ingen løsning) og (hvor c er k)

(-1)^2-4*1*(-k) < 0

1+4k < 0

4k < -1

k < -1/4

kan det passe?


 


Svar #4
12. november 2009 af MullehPigen (Slettet)

TAAK :D det ka passe ja :D
meen dit (-1) hvor kommer det fra ?


Svar #5
12. november 2009 af MullehPigen (Slettet)

nååe :D ja :d tak nu ka jeg se dt ;) sorri, var ik opmærksom på b'et overfor :D taak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2009 af XiphiasFO (Slettet)

a = x^2 (antal x^2 du har)

b = x  (antal x'er du har)

c = (tallene uden x'er)


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2009 af XiphiasFO (Slettet)

heh =)


Skriv et svar til: LIIGNINGER !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.