Matematik

Hastighedsberegning

15. november 2009 af fissanmand (Slettet)

Hej.

Har lidt problemer hvor jeg skal finde ud af hvad tiden er når der bliver kørt 21 km med en gennemsnitsfart på 30 km/t.

Jeg kender godt trekanten med strækningen øverst og så hastighed og tid til venstre og højre. Dog kan jeg ikke huske hvad jeg skal gøre når jeg ikke skal finde hastigheden men tid.

V = Hastighed s = strækning t = tid

V = s / t

Jeg kender v og s men ikke t, hvordan regner jeg t ud?

v = 30

s = 21


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2009 af 1234564 (Slettet)

Jamen, t er jo tiden?
Så når du har regnet opgaven ud ved at sige s/v (21/30) får du jo resultatet - altså, finder du af, hvad t er.
Hvis jeg altså har forstået det rigtigt..?


Svar #2
15. november 2009 af fissanmand (Slettet)

Okay, tak.


Skriv et svar til: Hastighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.