Matematik

Centiliter

15. november 2009 af Helle125 (Slettet)

Hejsa.

jeg har virkelig brug for hjælp.

jeg har en opgave som lyder sådan.

Hvor mange centiliter kakao kan der være i koppen?

jeg har fundet ud af at koppens rumfang er 209,39 kubikcentimeter.

hvordan finder jeg så ud af mange centiliter kakao der kan være i?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2009 af Mac3 (Slettet)

Du kunne prøve at omskrive dine 209,39 cm3 til dm3, da 1 dm3 er det samme som 1 liter. Når du har rumfanget i liter, omskriver du det til cl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2009 af mathon

209,39 cm3 = 209,39 mL

1 mL = 0,1 cL


Svar #3
15. november 2009 af Helle125 (Slettet)

tusind tak for hjælpen begge to..

tror jeg forstod mathons svar bedre..

er det rigtig sådan som jeg har regnet det..

0,1*209,36 = 20,936 så der kan være 20,94 centiliter i koppen..

og undskyld 9 tallet skulle have været et 6 tal..  altså 209,36


Skriv et svar til: Centiliter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.