Matematik

HJÆLP :-(

15. november 2009 af chetaah (Slettet) - Niveau: B-niveau

definitionsmængden og værdimængden for f
Dm(f) = [-2; 5]
Vm(f) = [-2,5; 4,5]

b) Angiv monotoniforholdene for f


c) Bestem f(1) og f(5)

Funktionen g har forskriften g(x) = ½x + 1


d) Tegn grafen for g på BILAG 1

Nogen som kan hjælpe mig med at løse disse opgaver. er helt LOST


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2009 af peter lind

Opgaven kan ikke løses med de oplysninger, du giver.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2009 af mathon

du fik svar og har fået tilføjelse
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=763215&goto=763406#763406


Svar #3
15. november 2009 af chetaah (Slettet)

det var forkert det jeg skrev. der er ikke oplyst nogen f(x) ... der er kun en graf. ?????????


Skriv et svar til: HJÆLP :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.