Matematik

Centiliter HJÆLP!!!

15. november 2009 af Helle125 (Slettet)

Hejsa.

jeg har virkelig brug for hjælp.

jeg har en opgave som lyder sådan.

Hvor mange centiliter kakao kan der være i koppen?

jeg har fundet ud af at koppens rumfang er 209,39 kubikcentimeter.

hvordan finder jeg så ud af mange centiliter kakao der kan være i?


er det rigtig sådan som jeg har regnet det..

209,39 cm3 = 209,39 mL

1 mL = 0,1 cL


0,1*209,36 = 20,936 så der kan være 20,94 centiliter i koppen..
 


Svar #1
15. november 2009 af Helle125 (Slettet)

hov det skulle være et 6 tal

Hejsa.

jeg har virkelig brug for hjælp.

jeg har en opgave som lyder sådan.

Hvor mange centiliter kakao kan der være i koppen?

jeg har fundet ud af at koppens rumfang er 209,36 kubikcentimeter.

hvordan finder jeg så ud af mange centiliter kakao der kan være i?


er det rigtig sådan som jeg har regnet det..

209,36 cm3 = 209,36 mL

1 mL = 0,1 cL


0,1*209,36 = 20,936 så der kan være 20,94 centiliter i koppen..
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2009 af mathon

Ja


Skriv et svar til: Centiliter HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.