Matematik

Optimering

17. november 2009 af anetodbjerg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Et stykke jord på 100000 m2 skal udstykkes i 100 parcelgrunde, man regner med at ca. 8000 m2 går til veje og stier. Der planlægges med grunde af to størrelser på henholdsvis 800m2 og 1100m2. Hvor mange grunde af hver slags kan der blive?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) x*800 +y*1100 +8000 = 100000 ligning 1

2) x+y = 1900 ligning 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nej ligning 2 er forkert, øjeblik


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ligning 2 x+y=100, det er jo antallet af byggegrunde, så det giver 60 og 40 - kontroller selv


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.