Matematik

Ulighed

17. november 2009 af powersno (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

Har brug for hjælp til den her ulighed

m = -2x<4(2-x)+2(x-7)

Har fået resultatet m = 0 men det giver bare ikke rigtig mening
 

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Uligheden giver -6<0, og den gælder for alle x, så m=-6<0, men jeg synes nu, det er en lidt besynderlig måde at skrive det på.


Skriv et svar til: Ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.