Spansk

Hjælp til rettelse af spansk..

18. november 2009 af Misio (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg mangler hjælp til at rette mit spansk igennem, jeg har både skrevet det ind på dansk og spansk, håber der er en der gider at se det igennem :) Det skal lige siges at vi skulle skrive en historie til hinanden på dansk, og så skulle modparten oversætte til spansk.

Det var endnu en almindelig dag under den spanske borgerkrig. Maria og hendes mor var på vej ned i byen for at handle ind. Som altid gik de udenfor med en hvis nervøsitet for hvad der kunne ske. De fleste dage sker der ikke noget. De møder en masse militærfolk og nervøse mennesker. Men den her dag var anderledes, da de gik på deres normale rute ned til købmanden, så de fly komme flyvende hen over himlen. Alle folk stoppede op og kiggede mod himlen, alle tænkte det samme; var det nu de ville blive bombet? Heldigvis for dem alle, var det ikke modstanderen fly, og de kunne fortsætte deres gøremål. Maria og hendes mor fortsatte ned til købmanden, handlede ind og gik tilbage til deres hjem. Maria havde tit spurgt hendes mor om hvad der foregår, men hendes mor havde svært ved at forklare det. Maria havde forstået at der var nogle uoverensstemmelser, men ikke forstået, hvorfor de ikke bare kunne finde ud af det, så det hele kunne blive trygt igen.

Era otro día normal en la Guerra Civil española. María y su madre estaban en su camino hacia a la ciudad a comprar de todo. Como siempre, se salió con uno cuyo nerviosismo de lo que podría suceder. La mayoría de días no había. Se enfrentan a un montón de gente militar y ansioso de personas. Pero ese día fue diferente, ya que fue en su recorrido habitual hasta la tienda de comestibles, por lo que llegan los aviones volando por el cielo. Toda la gente se detuvo y miró hacia el cielo, todos pensamos lo mismo; ¿era ahora sería bombardeada? Afortunadamente para todos, no era un avión enemigo y que podían continuar sus actividades. María y su madre siguió a la tienda, actuó y volvieron a sus hogares. María había preguntado a menudo a su madre sobre lo que está sucediendo, pero su madre tenía dificultades para explicar el. María había entendido que había algunas incoherencias, pero no entiendo por qué simplemente no podía resolverlo de modo que todo podría estar a salvo de nuevo.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2009 af Christinastinah (Slettet)

Der er godt nok en del fejl, har du brugt google translate ?


Svar #2
18. november 2009 af Misio (Slettet)

Til nogle af sætninger har jeg, men er generelt ikke særlig god til spansk.. Hvis du kan hjælpe med nogle af de største fejl, eller hvad man skal sige, så ville det være dejligt :)


Skriv et svar til: Hjælp til rettelse af spansk..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.