Matematik

isoler x d+bx=ax+c

18. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Isomorphician

d + bx = ax + c

træk d fra på begge sider:

bx = ax + c - d

træk ax fra på begge sider:

bx - ax = c - d

sæt x uden for en parentes:

x(b - a) = c - d

del med (b - a) på begge sider:

x = (c - d)/(b - a)


Skriv et svar til: isoler x d+bx=ax+c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.