Engelsk
En mindre oversættelse fra dansk til engelsk
18. januar 2005 af
Peter L (Slettet)
Jeg har fået den opgave at oversætte nedestående tekst til engelsk.. det er har jeg så prøvet på, men jeg vil blive glad hvis der er en der lige gider kigge på det..på forhånd tak..
mvh
Peter
på dansk:
1) Cirka tusind danskere er blevet spurgt om deres holdning til flygtningene i Danmark.
2) Antallet af svar, der afspejler en positiv indstilling, er nogenlunde uændret sammenlignet med en tilsvarende undersøgelse foretaget for to år siden, men meningsmålingen viser klart, at en del danskere er blevet mere negative.
3) Næsten alle voksne danskere har en mening om flygtningeproblemet.
4) I princippet mener de fleste, at vi har en forpligtelse til at hjælpe verdens flygtninge, men det er en udbredt opfattelse, at hjælpen bør ydes på afstand.
5) 69 pct. mener, at det bedste, vi kan gøre, er at koncentrere os om at bidrage til FNs flygtningearbejde.
oversat:
1) About thousand Danes were asked about their attitude to the refugees in Denmark.
2) The number of answers, which reflect a positive attitude, are fairly unchanged compared with a corresponding research made two years ago, but the opinion poll clearly show that a bigger parts of Danes are getting more negative.
3) Almost every grown-up Danes have a opinion about the refugee problem.
4) In principle do most of them mean that we have a obligation to help the worlds refugees , but there is a spread understanding that the help should be done on distance.
5) 69 percent mean that the best, we can do, is to concentrate us about contribute to FNs refugee work.
mvh
Peter
på dansk:
1) Cirka tusind danskere er blevet spurgt om deres holdning til flygtningene i Danmark.
2) Antallet af svar, der afspejler en positiv indstilling, er nogenlunde uændret sammenlignet med en tilsvarende undersøgelse foretaget for to år siden, men meningsmålingen viser klart, at en del danskere er blevet mere negative.
3) Næsten alle voksne danskere har en mening om flygtningeproblemet.
4) I princippet mener de fleste, at vi har en forpligtelse til at hjælpe verdens flygtninge, men det er en udbredt opfattelse, at hjælpen bør ydes på afstand.
5) 69 pct. mener, at det bedste, vi kan gøre, er at koncentrere os om at bidrage til FNs flygtningearbejde.
oversat:
1) About thousand Danes were asked about their attitude to the refugees in Denmark.
2) The number of answers, which reflect a positive attitude, are fairly unchanged compared with a corresponding research made two years ago, but the opinion poll clearly show that a bigger parts of Danes are getting more negative.
3) Almost every grown-up Danes have a opinion about the refugee problem.
4) In principle do most of them mean that we have a obligation to help the worlds refugees , but there is a spread understanding that the help should be done on distance.
5) 69 percent mean that the best, we can do, is to concentrate us about contribute to FNs refugee work.
Svar #1
18. januar 2005 af mullerouge (Slettet)
1) ONE/a thousand Danes have been asked about their attitude to/towards...
2)The number of answers THAT reflectS a positive attitude IS... compared TO... A POLL... the poll clearly showS that quite a few Danes have become more negative.
3)Almost every grown-up Dane has an opinion about...
4)... most people think that we have an obligation to help the world's refugees, but it is a common opinion that the help should be given from a distance.
5)69 percent feel that the best we can do is to concentrate on contribtuting to the refugee work(slå det op)of the UN. (FN = forenede nationer = United Nations)
2)The number of answers THAT reflectS a positive attitude IS... compared TO... A POLL... the poll clearly showS that quite a few Danes have become more negative.
3)Almost every grown-up Dane has an opinion about...
4)... most people think that we have an obligation to help the world's refugees, but it is a common opinion that the help should be given from a distance.
5)69 percent feel that the best we can do is to concentrate on contribtuting to the refugee work(slå det op)of the UN. (FN = forenede nationer = United Nations)
Skriv et svar til: En mindre oversættelse fra dansk til engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
