Matematik

Billetpris?

19. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Den 20. olympiske vinterlege finder sted i Torino i Italien i februar 2006. Kamilla og hendes forældre har købt billetter til åbningen.

Billetterne kostede i alt 750 euro.

Kursen på euro er 754

Beregn billetprisen i danske priser?

Så skal man sige:

=750*7,54= 5655 kr.

Men vil bare spørge om man kan beregne det på nogle andre måder?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. november 2009 af maddse (Slettet)

Det nemmeste er vel som du gør. Måske det bliver lidt mere meningsfyldt hvis du sætter enheder på

[Pris i Kr] = 750 Euro * 754 kr / 100 Euro = 5655 kr.

da kurser angiver hvor mange kr det koster at købe 100 euro.


Svar #2
19. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Okay tak.


Skriv et svar til: Billetpris?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.