Matematik

Ja eller nej??

19. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Er det rigtigt?

Den olympiske flamme bliver tændt den 10 februar 2006 klokken 19.00. den brænder til vinterlegene slutter den 26. februar 2006 klokken 22.00

Hvor lang tid brænder den olympiske flamme under legene?

Så skal man vel bare sige:

26-10= 16 dage

22.00-19.00= 3 timer

Eller hvad? Kan man skrive det op på en anden måde?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2009 af maddse (Slettet)

Det er også rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november 2009 af aa123 (Slettet)

Ja Også skal du gange 16 med 3 .. fordi den bliver ved med at brænde i 16 dage


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. november 2009 af aa123 (Slettet)

Altså 16 dage, og 3 timer hvergang. Derfor ganger du dem sammen


Svar #4
19. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Er forvirret. skal jeg gange 16 med 3 eller hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. november 2009 af Yow! (Slettet)

aaarhg aa123....

manja har netop fundet ud af hvor lang tid den olympiske flamme brænder fra 10 februar 2006 klokken 19.00 til og med 26. februar 2006 klokken 22.00.... dvs. den brænder 16 dage 3 timer non-stop.... så der skal ikke ganges med noget som helst...


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. november 2009 af aa123 (Slettet)

Jamen hvis den brænder 16 dage 3 timer NON - STOP , så skal der vel ganges, men måske er det mig der tager fejl :S


Brugbart svar (1)

Svar #7
19. november 2009 af maddse (Slettet)

Enig med Yow! is svar #5.

Der er ikke oplyst noget om et særligt dagligt brænde interval, ergo må det antages at flammen brænder non-stop svarende til

16 dage * 24 timer/dag + 3 timer = 387 timer


Brugbart svar (1)

Svar #8
19. november 2009 af aa123 (Slettet)

altså den brænder 48 timer ?


Brugbart svar (1)

Svar #9
19. november 2009 af aa123 (Slettet)

Ja præcis ING2009


Brugbart svar (1)

Svar #10
19. november 2009 af Yow! (Slettet)

aa123

opgaven går faktisk bare ud på at finde ud af hvor lang tid er der fra 10 februar 2006 klokken 19.00 til  26. februar 2006 klokken 22.00

det er bare det man skal finde..... ;-)


Skriv et svar til: Ja eller nej??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.