Matematik

Matematik på B.

20. november 2009 af miiakirk (Slettet)

1) reducer udtrykket: xy+x^2/xy

2)  Hvordan skal jeg finde a og b når en funktion f er bestemt ved f(x) = b*a^x . Grafen for f går gennem punkterne (2.20) og (4.80) bestem tallene a & b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2009 af peter lind

Brug f(2) =20 og f(4) = 80


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2009 af Snick (Slettet)


Skriv et svar til: Matematik på B.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.