Dansk

Sætnings analyse, i ved X og O

21. november 2009 af 215 (Slettet)

Har denne sætning..

Kender i hendes tidligere mand?

Tror at  den skal analyseres således dog ikke sikker

Kender i hendes tidligere mand

      O      x ---------objekt----------- 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Ja, Kender = udsagnsled, i = grundled og hendes tidligere mand = genstandsled


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2009 af Stygotius (Slettet)

Ja,  -bortset fra at man på dansk altid skriver  "I" med stort bogstav i tiltale. 


Skriv et svar til: Sætnings analyse, i ved X og O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.