Matematik

Differentialligning

22. november 2009 af ndm23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

dy/dx=2*y+x

den løsning hvis graf i punktet (2,f(2)) har en tangent, der er parallel med linjen med y=3x+1.

Også står der som forklaring: Her står at hvis x=2 så er y'=3

Hvordan kan jeg se at y'=3?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af peter lind

y' er hældningen af tangenten i røringspunktet og tangentens hældning er 3 fordi den er parallel med linien y=3x+1 og derfor har samme hældning som denne.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.