Matematik

Hjælp med ligninger

22. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

Heej !

jeg kan ikke rigtig forstå hvordan man udløser en ligning, som følgende:

A) 3x + 5 = 14

B) 4x + 5 = 29

C) 5x + 8 = 13

På forhånd tak ;D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Danner39 (Slettet)

a)

3x = 14-5

x = 9/3

x = 3

samme måde med de næste ligninger


Svar #2
22. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 Okay, nu gav det mening :D Tak skal du have :!


Skriv et svar til: Hjælp med ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.