Matematik

Hjælp :(

22. november 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(t)=2576•ek•t  denne model beskriver indbygger tal f(t) for en bestem by

k er konstant og t er antal år efter 1995

Opgaven er

a) at bestemme k når det oplyses at indbygger tal i 2002 var 27456

b)bestem indbyggertalet i byen i 2010

Og spørgsmål er, hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af peter lind

år 2002 svarer til t = 7 så f(7) =27456 giver en ligning til bestemmelse af k


Svar #2
22. november 2009 af Maja4 (Slettet)

Tak, fordi du hjælper altid, det var sødt af dig

Men , betyder det at jeg skal sætte 7 ind i t plads og 27456, altså skal jeg bare sætte den ind i formlen og regne den ud?


Svar #3
22. november 2009 af Maja4 (Slettet)

 ????????


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2009 af peter lind

Det er korrekt at du skal sætte 7 ind i på t's plads. Dette giver så en ligning, som du må løse.


Svar #5
22. november 2009 af Maja4 (Slettet)

Ok jeg prøvede også at solve det ind på lommeregner, men den gider ikke:S


Skriv et svar til: Hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.