Matematik

Hjælp til ligninger

22. november 2009 af Venersmukke (Slettet)

Løs ligningerne

a) 1+x=16x-32

b) 3-2x

_______  = 7

     x


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af MathildeZ (Slettet)

1+x=16x-32

1=15x-32

33=15x

x=33/15

(3-2x)/x=7

3/x-2x/x=7

3/x-2=7

3/x=9

3/9=x

Jeg vil mene at det er de rigtige resultater uden at jeg har gennemregnet det. Jeg håber du kan bruge det!


Svar #2
22. november 2009 af Venersmukke (Slettet)

Så hvad er resultatet af den?:)


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.