Matematik

sinus, cosinus og tangens

22. november 2009 af englo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Vi er i matematik ved at arbejde om sinus, cosinus og tangens. Er der ikke nogle som kan hjælpe mig med dette spørgsmål:

Beskriv, hvordan de trigonometriske størrelser sin, cos og tan hænger sammen med siderne og vinklerne i en retvinklet trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af mawak (Slettet)

sin(v)=modstående katete/ hypotenusen

cos(v)=hosliggende katete/hypotenusen

tan(v)=modstående katete/ hosliggende katete


Skriv et svar til: sinus, cosinus og tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.