Matematik

mat beregn rente??

22. november 2009 af klogeåge004 (Slettet)

hej har problemer med denne opg

et beløb indsættes i en bank til fast forettning. efter tiden t (år) er kontoen indstående i kr givet ved K(t)=7600•1.023t.

a)hvad er den årlige procentvise rente ?

b) beregn fordoblings tiden

håber i kan hjølbe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af NejTilSvampe

 a=1+r <=> r= a-1

r= 1-1,023 = 0,023 = 2,3%

T_2 = log(2)/log(a)


Skriv et svar til: mat beregn rente??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.