Fysik

Nyttevirkning!

23. november 2009 af Aagaard91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder midt i en fysikrapport om nyttevirkning og stødte ind i et mindre problem:

Nyttevirkningen kan jo beskrives som n = nytteenergi/totalenergi.

Der er jo formler for den tilførte og den udnyttede energi og derved kan man også sige:

n= m*c*DeltaT     /       P*Deltat

Jeg har en graf over Delta T af Delta t, så disse divideret med hinanden må være hældningen på linjen.

Men jeg har fået af vide at nyttevirkningen også kan beskrives således:

n = m*c      /     p        *a          

hvor at a er hældningen. Hvorfor det?

Kan godt være det er lige til..

Håber jeg har forklaret det godt nok til at nogen kan hjælpe..

n = 


Skriv et svar til: Nyttevirkning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.