Matematik

matc

23. november 2009 af matemati (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle               reduceres og omskrivning

Jeg har sat rodet med nogle opgave som vi har løst tror vi men ham der hjælper kan ikke forklare

2x^2= 7

omskrives følgene

2x^2-7=0

x(2x-7)=0     Betingelsen er opfyldte når  x0v2x-7=0

løsning er x =0 v x=3.5

er der nogen der kan hjælpe med at forklare det og hvad er det v betyder.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2009 af ZahraAli (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2009 af peter lind

v står for det matematiske logiske tegn 'eller'. Løsningen er iøvrigt forkert 2x2=7 <-> x2 = 3,5 <-> x =± kvrod(3,5)


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

Ok, så det er bare i 2 `?  


Svar #4
23. november 2009 af matemati (Slettet)

Ja okey.

men søgte en god forklaring af stykket

hvordan kommer man frem til det


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2009 af COMA (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Andengradspolynomium

Der er en god forklaring på hvordan du løser en andengradsligning, og eksempler.


Skriv et svar til: matc

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.