Matematik

Diff. help

26. november 2009 af Milll (Slettet)

Hej allesammen, har to opgave som jeg simpelthen ikke fatter, hvad gør jeg? håber der er en der vil hjælpe

y'=-1/2y        og   (xo, yo) = (ln4, 2)

dy/dx = 42y   og  (xo, yo) =(1/4, e-4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Du mangler at skrive, hvad du skal bestemme


Svar #2
26. november 2009 af Milll (Slettet)

 ups undskyld :D

Bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf går gennem (xo, yo) når,


Svar #3
26. november 2009 af Milll (Slettet)

Hej allesammen, har to opgave som jeg simpelthen ikke fatter, hvad gør jeg? håber der er en der vil hjælpe

bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf går gennem (xo, yo) når, 

y'=-1/2y og (xo, yo) = (ln4, 2)

dy/dx = 42y og (xo, yo) =(1/4, e-4)
 


Skriv et svar til: Diff. help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.