Matematik

Diff. plllls help

26. november 2009 af Milll (Slettet)

 Hej allesammen, har to opgave som jeg simpelthen ikke fatter, hvad gør jeg? håber der er en der vil hjælpe

bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf går gennem (xo, yo) når,

y'=-1/2y og (xo, yo) = (ln4, 2)

dy/dx = 42y og (xo, yo) =(1/4, e-4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af mathon

y = 4e-(1/2)x

............

(1/4, e-4)     eller  (1/4, e-4) ?


Svar #2
26. november 2009 af Milll (Slettet)

 Den sidste altså e-4


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2009 af mathon

y = e16x-8


Skriv et svar til: Diff. plllls help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.