Matematik

lineær variabelsammenhænge og lineør regression y=a*x+b

26. november 2009 af ironbomm (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har en matematik aflevering og er stødt på et spørgsmål jeg overhovede ikke forstår skriver bare hele spørgsmålet.

i denne opgave skal du sige noget om hvorvidt y værdien vokser systematisk? vi ser derfor på en vilkårlig lineær variabelsammenhæng y=a*x+b. hvis x værdien øges med delta x hvordan kan man da matematisk beskrive den tilsvarende delta y af y værdien?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af sigmund (Slettet)

 Du sætter delta x ind for x, og erstatter y med delta y, dvs. delta y = a*(delta x)+b.


Skriv et svar til: lineær variabelsammenhænge og lineør regression y=a*x+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.