Matematik
Diffenrentiering
21. januar 2005 af
Bendix (Slettet)
Er lige gået kold i at differentiere, jeg kan bare ikke få det til at passe:
x(t)=4(cost)^3
Jeg får følgende:
x´(t)=-12sintcost^2,
hvilket tilsyneladende ikke passer....
Help please!
x(t)=4(cost)^3
Jeg får følgende:
x´(t)=-12sintcost^2,
hvilket tilsyneladende ikke passer....
Help please!
Svar #1
21. januar 2005 af Duffy
-12*cos(t)^2*sin(t)
er RIGTIG NOK ! !
vær du stolt af det!
- hvorfor skulle det ikke passe??!
Duffy
er RIGTIG NOK ! !
vær du stolt af det!
- hvorfor skulle det ikke passe??!
Duffy
Svar #2
22. januar 2005 af Bendix (Slettet)
Okay, tak!
Det passede ikke på min grafregner fordi jeg regnede i radianer i stedet for i grader...
Det passede ikke på min grafregner fordi jeg regnede i radianer i stedet for i grader...
Skriv et svar til: Diffenrentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
