Matematik

Problemregning 7.klasse

30. november 2009 af HejLina (Slettet)

Jeg skal tegne en bane i målestoksforholdet 1:300

Der er nogle mål : 5,5  - 16,5

Skal man sige 5,5 : 300 og det samme med 16,5 eller hvad ? og hvis ja, hvor meget skal jeg så tegne den bredde og højde ? :D

Håber i kan svare.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af Yow! (Slettet)


Svar #2
30. november 2009 af HejLina (Slettet)

Skal jeg så sige : 5,5 : 300  gange med 100 ? også har jeg fundet dens bredde el. højde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2009 af Yow! (Slettet)

hvilke enheder har banens mål???


Svar #4
30. november 2009 af HejLina (Slettet)

den har kun de mål : 5,5  og 16,5 og nogle andre men jeg tror ikke det høre med til det her :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2009 af Math5 (Slettet)

Lina

Er målene angivet i "m" for meter? - Hvis ja så ved du at 1:300 målestok betyder 1cm på tegningen = 300cm i virkeligheden som er 3m da der går 100cm på 1 m :-)

Her fra tager du så 5,5m : 3m = X Som er din længde eller bredde. i cm på din tegning

Samme med næste 16,5 : 3m = X som er din længe eller bredde. i cm på din tegning

X= står for det tal, som du skal tegne ind i dit blæksæt ,så banen bliver mindre og viser banen i et bedre forhold.

Mathias


Svar #6
30. november 2009 af HejLina (Slettet)

Taaaak Mathias ! forstår det godt nu , tusinde tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. december 2009 af Math5 (Slettet)

Det var så lidt :-)


Skriv et svar til: Problemregning 7.klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.