Matematik

Vinkel

01. december 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Kan det passe at vinkle ml. de rumlige vektorer a(1, 1, 2) og b(3, 5, 8) = kun 8,21?

I følge mine udregninger er vektor a*b = 24 og l vektor a l = kvad. 6 og l vektor b l = 7*kvad. 2, hvilket giver cos v = 0,9897 og det skulle så gerne give 8,21 grader


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2009 af keg (Slettet)

det ser ud til at være rigtigt nok, cos godt nok tæt på 1,

men  det er ok, der er ikke noget med at runde op eller ned :)


Skriv et svar til: Vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.