Matematik

sekanthældning hjælp!

02. december 2009 af linea01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis man har en funktion, der hedder f(x) og tager udgangspunkt i x0 og x0+h, vil sekantens hældning være givet ved:
(f(x0+h)-f(x0))/(x0+h-x0)=(f(x0+h)-f(x0))/h=deltay/h.
 

er den formel rigtig????


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2009 af mathon

a = Δy/h = (f(xo+h) - f(xo))/h


Skriv et svar til: sekanthældning hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.