Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Fagprøve. Kontor med økonomi i speciale

02. december 2009 af camilla.nyberg (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej...

Jeg skal i gang med at skrive fagprøve inden længe og ville høre om nogle kunne hjælpe mig med eksempler på problemformuleringer/fagprøver. Jeg ved hvad jeg skal skrive om, nemlig likviditetsstyrring med fokus på stille perioder og hvordan et opsving påvirker likviditeten. så det er ikke det der er problemet.

Det er dog MEGET lang tid siden jeg har skrevet stor opgave og er meget i tvivl om problemformulerings opbygning og selve opbygningen af fagprøven. Det ville derfor være en kæmpe hjælp hvis nogle lå inde med en gammel opgave så jeg kunne se hvordan jeres var opbygget. Jeg vil meget gerne sende en kopi af min til sidst så i kan se at jeg ikke har brugt eller skrevet noget fra jeres. Det er kun for at se opbygningen. Håber at der er nogen der kan/vil hjælpe.. Eller nogen der måske kender en som har skrevet fagprøve i økonomi.

Hvis nogen kunne hjælpe med hvordan jeg skal gribe mit emne an er det også meget velkommen. Ville man først analysere nøgletal for så at konstatere at det er likviditeten der er noget galt med og så analysere den eller vil man bare i problemformulering konstatere at det er likviditeten der er problemet? Firmaet jeg skal skrive om har tidligere opkøbt et stort lager og det er selvfølgelig derfor at likviditeten er i bund pga lagerbinding. Nogle modeller/metoder man kan bruge til at analysere lagerbinding??

På forhånd tak!

Mvh Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2015 af ejq (Slettet)

Hej Camilla 

Er det mulight jeg får din opgave som inspiration.

Tak på forhånd

MVH

Erum


Skriv et svar til: Fagprøve. Kontor med økonomi i speciale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.