Matematik

Differentialregning

03. december 2009 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Davs...

Jeg har lige to opgaver som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal gribe an. Nu har jeg ikke mulighed for at ligge graferne ind, men prøver at beskrive situationen. Så er åben for forslag.

Opgave 1 lyder:

På figurerne ses graferne for funktionerne f, g, h og k. Gør rede for, hvilken af funktionerne g, h og k der er lig med fi

Blandt funktionerne findes endnu et par af en funktion og dens afledede funktion. Angiv dette par.

Opgave 2 lyder:

Find fi(4) i hvert af følgende tilfælde: f(x) = x2 - kvadrat til x + 3

Der er flere opgaver, men jeg ved hvordan man finder fi(x) vil bare gerne vide hvad det 4 tal betyder.

Håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af mathon

Opgave 2

   f '(x) = 2x + 1/(2√(x+3))


Svar #2
03. december 2009 af sweeti14 (Slettet)

Tak, men du skal finde  fi (4) ? Er 4 tallet bare ligemeget?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2009 af mathon

f '(4) = 2·4 + 1/(2√(4+3))


Svar #4
03. december 2009 af sweeti14 (Slettet)

Nåe . Tak :)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.