Matematik

Funktions analyse af f(x) = 0,33x^3-x^2-8x, hvor Dm(f) = [-4;8]

03. december 2009 af Steffen20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens.

Skal udregne en masse forskellige ting ud fra følgende ligning: f(x) = 0,33x^3-x^2-8x, hvor Dm(f) = [-4;8]

Skal udregne følgende ting:

Nulpunkter.

Fortegnsariationen.

Monotoniforholdene.

Ekstrema.

Vendetangentpunkter

Er der en derude det vil kunne vise udregningerne med ligning osv, så jeg forstår det?

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

du er nødt til at komme med noget selv først


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Når du har at gøre med differentialregning, er det altid en god start at differentiere f

Ellers, er du på bar bund mht. alle punkterne?


Skriv et svar til: Funktions analyse af f(x) = 0,33x^3-x^2-8x, hvor Dm(f) = [-4;8]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.