Matematik

Hyperbel - y=1/x omvendt prop?

04. december 2009 af matstuderende (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan man under potensvækst, sige at ligningen for en hyperbel f(x)=1/x er omvendt proportional?


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. december 2009 af peter lind

Det er meningsløst at sige at ligningen for en hyperbel er omvendt proportional. Derimod kan du sige at for den aktuelle ligning er y omvendt proportional med x.


Skriv et svar til: Hyperbel - y=1/x omvendt prop?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.