Matematik
Gradtallet for en vinkel
23. januar 2005 af
Snowbrigade (Slettet)
jeg har to linjer: y=0,5x-0,5 og y2=1,499x-1499
Jeg skal nu finde gradtalet for den spidse vinkel mellem de to linjer??
Jeg skal nu finde gradtalet for den spidse vinkel mellem de to linjer??
Svar #2
23. januar 2005 af mullerouge (Slettet)
Kender ikke noget til det Duffy si'r, men har også kun matematik på B-niveau. Som jeg kan det, skal du finde de to linjers vinkel med vandret
tanV=a
og derefter trække de to vinkler fra hinanden. Hvis vinklen ikke er spids, trækker du den fra 180 grader og får så den rigtige vinkel.
tanV=a
og derefter trække de to vinkler fra hinanden. Hvis vinklen ikke er spids, trækker du den fra 180 grader og får så den rigtige vinkel.
Svar #3
24. januar 2005 af Snowbrigade (Slettet)
hvordan det? hvad er normal-vektorer og kan jeg bruge det?
Svar #4
24. januar 2005 af Snowbrigade (Slettet)
hvis det kan hjælpe er de to linjer tangenter til henholdsvist en cirkel og en graf...
Skriv et svar til: Gradtallet for en vinkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
