Matematik

Hjælp !

05. december 2009 af Px (Slettet)

Hej har brug for hjælp til denne opgave

har siddet med den i 1 time nu og er hel lost :s

Opgave 4

Vedhæftet fil: Afl-08-12-09-1f.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2009 af MN-P (Slettet)

Højde i meter: h

Vægt i kg: m

BMI=m/h2

vægt 70 kg og højde 180 cm=1,8 m

BMI=70/1,82

højde 165 cm =1,65 m

Normalvægt BMI 18,5 til 24,9

BMI som funktion af vægten

BMI=m/1,652

beregn vægten for de to angivne BMI-værdier


Skriv et svar til: Hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.