Matematik

Ligninger

06. december 2009 af petersmor (Slettet)

så er den gal igen.

Hjælp ønskes til følgende ligninger:

4x+3=2x+7                       x=

4(x-3)+6=2x-2                  x=

Håber nogle kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2009 af okerne (Slettet)

4x-2x=7-3

4x-2x=-2-6+12

løs selv videre


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.