Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

06. december 2009 af streetkingz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp jeg har lavet min afleverings opgave, mangler kun de her, please jeg fatter ikke hvad man skal, hjælp mig

det skal afleveres imorgen første time, så har heller ikke chance for at lave den imorgen i skole hjælp folkens :/

x= (0,25) (0,50) (0,75) (1,00) (1,25) (1,50).......

y= (2,5)    (5,1)     (7,6) (10,0) (12,6) (15,0)

opg a.

Tegn en graf der viser hvordan y afhænger a x og gær rede for at y er proportional med x.

b.  Opskriv en ligning for y afhængighed af x..


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2009 af NejTilSvampe

 For mig ser det ud som at y altid er 10 gange større end x med stor tilnærmelse.

Så  y=10x     brug linæerregression for at få en større tilnærmelse hvis mulig.


Svar #2
06. december 2009 af streetkingz (Slettet)

hvad med a'eren, det er den værste :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2009 af keg (Slettet)

Y=ax hedder din ligning,

så skal du blot finde a ud fra de opgivne tabelværdier,

 hvad skal du gange x med for at få y

den værdi er a-værdien, og prøv

 at tegne ind i et  x,y diagram

y-værdier opad og x-værdier vandret 


Svar #4
06. december 2009 af streetkingz (Slettet)

#3

Y=ax hedder din ligning,

så skal du blot finde a ud fra de opgivne tabelværdier,

 hvad skal du gange x med for at få y

den værdi er a-værdien, og prøv

 at tegne ind i et  x,y diagram

y-værdier opad og x-værdier vandret 

,,
tak det første forstod jeg men det sidste ikke helt,
hvad skal jeg tegne ind. tabelværdierne eller?
 

og hvordan gør jeg rede for at y er proportional med x=


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.