Matematik

øhhh,???

06. december 2009 af Knaas (Slettet)

Kan I komme med en forslag, om hvordan jeg kan lave den her opgave...???

Om en variabel N oplyses, at den er omvendt propotional med kvadratet på en variabel d.

Bestem N og udtrykket ved d??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af hvadmeddet (Slettet)

Mon ikke der spørges efter "bestem N udtrykt ved d" ?

Det betyder du skal skrive forholdet op mellem N og d.

Hvis opgaven eksempelvis lyder "x er proportional med y", da skal du skrive x=y.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2009 af MN-P (Slettet)

hvis a og b er omvendt proportionale er a=k*b hvor k er en konstant

kvadratet på en variabel c er c2

N og kvadratet på d (som er d2) er omvendt proportionale når

N=k/d2


Svar #3
07. december 2009 af Knaas (Slettet)

Taaaaak (:


Skriv et svar til: øhhh,???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.