Matematik

Isolere X

07. december 2009 af matthie (Slettet)

 Nogen som kan isolere x værdien for mig i den her ligning?

Er nemlig herre dårlig til det


y = -0,0947x + 48,079


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af MN-P (Slettet)

y = -0,0947x + 48,079               trækker 48,079 fra på begge sider af =

y-48,079=-0,0947x                    ganger med 10000 da jeg ikke kan lide de mange decimaler

10000y-48790=-947x                 dividerer med -947 i alle led

x=(10000y-48790)/(-947) = -10000y/947 +48790/947


Svar #2
07. december 2009 af matthie (Slettet)

dvs. at x=40,96?


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2009 af kajman (Slettet)

 x = (-48.079+y)/-0.0947


Skriv et svar til: Isolere X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.