Matematik

Hjælp til ligning

08. december 2009 af Chaol (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej, sidder med en ligning der driller lidt. Den ser sådan ud: -x^2-4x=0

Da jeg har -x^2 må det være en andengradsligning, men der mangler en værdi for c.

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af Bette02 (Slettet)

C= 0?


Svar #2
08. december 2009 af Chaol (Slettet)

Er du sikker?. Ser ikk så sikkert ud med det spørgsmålstegn. Vil gerne have svar og ikke flere spørgsmål (: 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2009 af vcd (Slettet)

x = 0

x = -4


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2009 af Bette02 (Slettet)

er ret sikker (:


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2009 af exatb

Der behøver ikke at være et c led for at det kan kaldes en andengradsligning. Hvis der ikke er noget c led betyder det bare at kurven går igennem 0 , 0. Hvorfor er det et problem at der  ikke er noget c led?


Svar #6
08. december 2009 af Chaol (Slettet)

 Det er det heller ikke mere efter din forklaring (:


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.