Matematik

Lineær homogen differentialligning

09. december 2009 af MissClarkson (Slettet)

Hej alle sammen!

Jeg sidder som mange andre og laver SRP og i min SRP har jeg fået et spørgsmål som jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal løse.

Der står at jeg skal "Redegør for den lineære homogene differentialligning af førsteorden og angiv den fuldstændige løsning til denne."

Jeg har læst mig til at man skal separare de variable og jeg stødte på det her i min bog: y=f(x) er løsning til dy/dx = g(y)h(x) ⇔ y= f(x) er løsning til ∫1/g(y) dy = ∫h(x) dx.

Er det løsningen på mit spørgsmål? 

Jeg ville blive meget glad hvis nogen havde tid til at hjælpe.. eller fortælle mig hvor jeg kan læse om det her henne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det er en støøre ting at redegøre for, men vi har haft det mange gange herinde, sidst for et par dage siden, så søg lige på det.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: Lineær homogen differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.