Matematik

hjælp!

11. december 2009 af mtf1423 (Slettet) - Niveau: C-niveau

i et lokale er der 186 personer, der er flere voksne end børn og af damer er der 35 flere end af herrer.

hvor mange damer, herrer og børn er der?

hvordan kan man stille det op i en ligning?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Vi sætter antallet af mænd = x, så er antallet af kvinder = x+36. Antallet af børn sætter vi lig y, så får vi x+x+36+y = 186, samtidig får vi uligheden 2x+36 > y


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Rettelse, der skulle have stået 35 så vi ender med oplysningen antallet af mænd er større en 29


Svar #3
11. december 2009 af mtf1423 (Slettet)

#2
 

Rettelse, der skulle have stået 35 så vi ender med oplysningen antallet af mænd er større en 29

hvordan finder man så de tal man skal bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2009 af exatb

x + x + 35 > 186/2

 29>x<150


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#4 x>29, den er ikke mindre end 29


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2009 af exatb

29 < x ≤ 150


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

95 voksne og 91 børn tilfredsstiller uligheden


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.